enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KILIÇDAROĞLU BEKLENEN 2. AÇIKLAMASINI YAPTI

KILIÇDAROĞLU BEKLENEN 2. AÇIKLAMASINI YAPTI
REKLAM ALANI
31.01.2022
319
A+
A-

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan saat 21.00’de açıklama yapacağını kaydetmişti. Beklenen açıklamayı video olarak yayınladı.

Söz konusu video da bazı Twitter kullanıcılarını trol olarak ifşa etti. Twitter’da kendini eleştiren kullanıcıları gerçek isimlerini açıklayarak Ak Partinin paralı trolleri diye suçlayan Kılıçdaroğlu, bu kişilerin kendisine yüzlerce kez küfür ettiğini ve bunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yaptıklarını iddia etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video ile “Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç…” açıklamasını yaptı. Kendisiyle ilgili iktidar tarafından tutulduğunu iddia ettiği trollerini ifşa eden Kılıçdaroğlu, “Dilleri de çok tanıdık. Ağa babalarının dilleri. Kılavuzları camide dil kopartıyor bunlar da dijitalde.” ifadelerini kullandı.

Videonun sonuna doğru trollerini ifşa eden Kılıçdaroğlu, bir Twitter hashtag’i de verdi.

REKLAM ALANI