enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

“Şampiyonlar Ziyaret Turunda”

“Şampiyonlar Ziyaret Turunda”
REKLAM ALANI
11.02.2019
958
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Okul sporları faaliyetleri kapsamında tüm rakiplerini yenerek Antalya Şampiyonu olan Bahçeşehir Koleji Alanya Yıldız erkekler Voleybol Takımı ve Takım Antrenörü Murat Akar ve Okul Müdürü Şenel Çepel Alanya Belediye Başkan yardımcısı Nazmi Yüksel’i ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonası için Antalya’yı temsil edecek takımları belirlemek için Antalya içi beldeler arası turnuvada Alanya’yı temsil ederek namağlup olarak kupaya ulaşan, Bahçeşehir Koleji Yıldızlar Erkek Voleybol Takımının7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan Yıldız Erkek Voleybol Takımını, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, başarılarından dolayı tebrik etmek için belediye binasında ağırladı. Okul Müdürü Şener Çepel, Takım Antrenörü Murat Akar ve Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ile sohbet etti ve başarılarından dolayı her bir öğrenciyi tek tek tebrik etti.

“BİZİ GURURLANDIRDIĞINIZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.’’

Nazmi Yüksel misafir ettiği öğrencilerle ‘’ Alanya’mıza bu spor organizasyonunda set vermeden namağlup bir şekilde 1’lik kupasını getirdiğiniz için Alanya Belediyesi Başkanımız Adem Murat Yücel  ve bütün Alanyalılar adına teşekkür ederim. Sizlerin bu başarısı bizlere sporla ilgili yaptığımız çalışmaların önemini göstermekte. Türkiye Yıldızlar Voleybol Turnuvasında sizlerden 1.lik beklemekteyiz. Bizi bu şekilde gururlandırdığınız içinde teşekkür ederim.’’ dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.