enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

İŞTE BİZİM İNSANIMIZ

İŞTE BİZİM İNSANIMIZ
REKLAM ALANI
A+
A-

Herkes felaket tellallığı yapıp, provokasyon ile vatanın, milletin birliğine zarar vermeye çalışırken, var olan bir evi yangında kül olan Güzelbağ’lı Hüseyin Yıldırım evinin yok olmasına rağmen birlik, beraberlik çağrısı yaptı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP MKYK üyesi ve 23.dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile birlikte, yangın bölgesine giderek, yangının en büyük zararı verdiği Güzelbağ Mahallesi’nde incelemede bulundular.

Afet bölgesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden, sorunları yerinde gören Başkan Yücel ve beraberindekiler, bu ülkeden başka bir yerde görülmesi mümkün olmayan bir olay yaşadılar. Yaşadıkları olayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yücel ve beraberindekiler duygu dolu anlar yaşadılar. Başkan Yücel’in anlatımıyla olay şöyle gelişmiş,

“MHP Antalya İl Başkanımız Hilmi Durgun, Partimiz MKYK Üyesi Hüseyin Yıldız ve MHP Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan ile birlikte yangın afetinin yaşandığı Güzelbağ Mahallemizde incelemelerde bulunduk.

Yangında evi yanan Hüseyin Yıldırım amcamızı ziyaret ettik. “Kimsenin canına zarar gelmesin, birliğimiz dirliğimiz bozulmasın, bir değil on ev feda olsun” diyen Hüseyin amcamız bizlere şu zor günlerde güç verdi.

Bölgede yangın söndürme ve soğutma faaliyeti yürüten, yol açma ve genişletme çalışmalarını gerçekleştiren KGM ekiplerimizle bir araya gelip, son durum hakkında bilgi aldık.

Birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri aşacağız.”

Başkan Yücel ve beraberindeki arkadaşları, Hüseyin amcaya teşekkür ettikten sonra, bizim bu insanlarımız oldukça bu vatana millete hiç bir şey olmaz diyerek, birlik ve beraberlik çağrısını yinelediler.

REKLAM ALANI