enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Cumhuriyet’le İlelebet Payidar Kalın..

Cumhuriyet’le İlelebet Payidar Kalın..
REKLAM ALANI
29.10.2018
1.132
A+
A-

Alanya Postası Gazetesi, Cumhuriyet Bayramında iki mutluluğu birden yaşadı. 14 yıl önce bir Cumhuriyet Bayramı günü yayın hayatına başlayan ve o günden bugüne kadar tarafsız ve bağımsızlığından ödün vermeden yayın hayatını sürdüren Alanya Postası Gazetesi bu mutlu gününü sevenleri ile birlikte kutladı.

Sürekli gelişerek büyüyen ve yapacağı hamlelerle gücüne güç katmayı hedefleyen Alanya Postası Gazetesi, öncelikle görsel değişim amacıyla logosunu değiştirmek için açtığı yarışmayla okuyucuları ile bütünleşmeyi hedeflerken, hazırlanan 2 bin metrekarelik yeni yerleri ile medya merkezi olarak yayın hayatlarını sürdürecekler.

Sürekli gelişmeyi hedefleyen Alanya Postası yönetimi, İnternet televizyonu çalışmalarına da devam etmekte.

Çalışanları, yazarları ve sevenleriyle birlikte olan Alanya Postası Gazetesi yönetimi, 14. Kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladılar.

Alanya Postası Gazetesinin bu mutlu gününde kuruluş yıl dönümünü kutlayan (AGC) Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim,  ” Alanya Postası Gazetesi, kısa sürede Alanya medyasının mihenk taşlarından birisi haline geldi. 14 yıldır kaliteli çizgisinden ödün vermeden bugünlere gelmesine vesile olan tüm emekçilerini ve sahiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutlarım. AGC olarak, Alanya Postası Ailesinin 14’üncü kuruluş yıl dönümünün mutluluğunu yaşarken, bu güzide kurumun kurucuları ve yöneticileri olan başarılı meslektaşlarımız Hilmi Karagöz ve Mehmet Ali Gürses ile Eray Erdem ’in nezdinde Alanya Postası’nın başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.