enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0305
ALTIN
2.827,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Cesareti ve Aşkıyla Bir Alanya Sevdalısı..

Cesareti ve Aşkıyla Bir Alanya Sevdalısı..
REKLAM ALANI
18.10.2018
1.042
A+
A-

Yıllarını gazeteciliğe vermiş ve girdiği tüm işlerde cesaretiyle öne çıkmış, Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Akdağ aynı cesaretini siyasette de gösteriyor. Bugün Kuyular Camii önünde, Alanya Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıklayacak olan Akdağ, cesaretiyle tüm Alanya’nın takdirini kazandı.

Tüm siyasilerin gizli pazarlıklar içine girdiği bu günlerde bağımsız da olsa adaylığını açıklayacak olan ve daha önceki siyasi tecrübesiyle sevdası Alanya’ya hizmet aşkıyla dolu olduğunu belirten Akdağ,”  Yıllar Önce de Genç Parti Çatısı altında siyaset ile meşgul olmuştum. Günün şartlarında, yüreğimde Milletvekilliği olsa da, o şansı siyasi partilerimizden bulamayınca, Hizmet aşkımı ve bilgi birikimi mi halkımızla pekiştirmek için, rüya Şehir Alanya’mızda Bağımsız Belediye Başkan Adaylığımı açıklayarak, çalışmalara başlayacağım. Elbette ki yüreğimde bir siyasi partimizin adayı olmak var ise de; maalesef davet alamadığım için, bağımsız aday olmaya karar verdim. Yarın ( 19 Ekim 2018–Cuma) sabah saat 10.00 da Kuyularönü camii önünde ve mübarek saydığımız bir günde Adaylığımı açıklayacağım. Sizlerin desteğini ve yanımda olmanızı istirham ediyorum ”dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.