enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0288
EURO
38,0010
ALTIN
2.825,27
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

BAŞKAN KARADAĞ’DAN SERT ELEŞTİRİLER 

BAŞKAN KARADAĞ’DAN SERT ELEŞTİRİLER 
REKLAM ALANI
03.02.2021
382
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, düzenlediği basın açıklamasında bir çok eleştirilerde bulundu.

BaşkanCoşkun Karadağ,  Cuma Pazarı bölgesinin Alanya için hayati önem taşıdığını ve bölgede çalışma başlatılmamasını eleştirerek, ” Belediye’nin hala somut bir projesi” olmadığını söyledi.

“HAYAT PAHALILIĞI DİZ BOYU”

Alanya’da esnafın durumunun hiç iyi olmadığını ifade eden Karadağ, “Geçen hafta ‘Esnafımızı zora sokan Recep Tayyip Erdoğan’ sloganını paylaştım. Bu gerçekten ayakları yere basan bir slogan. Esnafın gidişatı iyi değil. Kredi ödemeleri ertelenmeli. derhal karşılıksız para desteği verilmeli. Alanya’mızda hayat pahalılığı diz boyu olmuş. Gıda maddelerinin fiyatları dayanılmaz hale gelmiş. Türkiye’nin gerçek gündemini örtbas edip, anayasa değişikliği diye farklı gündemlerle ülkemizi oyalamanın manası yok. Artık yönetenler yönetemiyor. Halkımızın önüne sandık bir an önce gelmek mecburiyetinde. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak mecburiyetindeyiz. Bunun da yolu genel seçim” diye konuştu.

“BÖYLE İKİNCİL BİR DÜŞÜNCE OLMAZ”

Ak Parti’nin Antalya İl Kongresi’ndeki görüntüleri de eleştiren Karadağ, “Onlar kongre yapınca pandemi, sosyal mesafe yok. Boğaziçi Üniversiteli çocuklar, ‘Biz özel üniversite istiyoruz’ diye 3 kişi 5 kişi bir araya geldiği zaman pandemi kurallarını ihlal. Böyle ikincil bir düşünce olmaz. Sivil toplum örgütleri ve birtakım kuruluşlar çalışmalar yaptıkları zaman pandemi kuralına takılıyor. Bu ikincil bir uygulamadır. Bunu kabul etmek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI