enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0305
ALTIN
2.827,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

KAYMAKAM ÜRKMEZER VE BAŞKAN TOKLU ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR!

KAYMAKAM ÜRKMEZER VE BAŞKAN TOKLU ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR!
REKLAM ALANI
30.12.2020
456
A+
A-

Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu öğrenciler ile bir araya geldi.

Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Ürkmezer, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bugün Hidayet Görgün Ortakulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek sevinçlerine ortak oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; 500 bin adet tabletin Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımlarının bu hafta başlatılacağı açıklanmıştı. Başkan Toklu açıklamasında,

‘‘Bugün Sayın Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle beraber, Milli Eğitim Bakanlığımız öncülüğünde, Alanya Kaymakamlığımızın koordinesi ile yürüttüğümüz çalışmaya, sağlanan desteklerle temin edilip, öğrencilere verilecek tabletleri Hidayet Görgün Ortaokulu’nda öğrencilerimize dağıtarak sevinçlerine ortak olduk.

Eğitim bizim en hassas noktamızdır. Pandemi sürecinde ki en büyük kahramanlarımızdan biride çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimizdir. Geleceğimizin umudu çocuklarımıza herzaman destek vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu ve başarısı bizim en büyük temennimizdir.

Bu vesileyle Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, bölge Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.