enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya
Az Bulutlu
30°C
Antalya
30°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

18 YAŞINDA Kİ YUNUS EMRE KONAK, PREMİER LİG’E TRANSFER OLDU

18 YAŞINDA Kİ YUNUS EMRE KONAK, PREMİER LİG’E TRANSFER OLDU
REKLAM ALANI
11.01.2024
24
A+
A-

Süper Lig’de Sivasspor’un bu sezon parlayan genç yıldız adayı Yunus Emre Konak, İngiltere Premier Lig’in yolunu tuttu. Brentford, Yunus Emre ile 2029’a kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. Kontratta 1 senelik uzatma opsiyonu da yer alıyor.

Oyuncunun bonservisi hakkında resmi açıklama yapılmazken Mackolik’in edindiği bilgiye göre İngiliz ekip, Sivasspor’a 4,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

18 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katan Brentford transferi videoyla duyurdu:

Sivasspor ise oyuncusuna, “Sivasspor Futbol Akademi’de yetişerek a takımımıza yükselen genç futbolcumuz Yunus Emre Konak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford’a transfer oldu. 12 yaşında futbol akademimize adım atarak, Sivasspor öz kaynaklarında yetişen ve bu sezon ise a takımımıza yükselen 18 yaşındaki sporcumuz Yunus Emre Konak’ın transferi için Brentford ile anlaşamaya varıldı Hayallerinin peşinde koşan, alt takımlarımızda forma giyen onlarca genç sporcumuza örnek olan Yunus Emre Konak’a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar diliyoruz Yunus Emre’nin gelişimine katkı sağlayan Sivasspor Futbol Akademi antrenörlerimize ve a takımımızda ilk kez forma şansı vererek Türk futboluna kazandıran eski teknik direktörümüz Servet Çetin’e teşekkür ederiz. Yolun açık olsun Yunus Emre.” diyerek veda etti.

The Guardian’ın hazırladığı “Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç yeteneği” listesinde yer alan Yunus Emre, Sivasspor formasıyla 17 resmi maça çıkarken bir de asist kaydetti. Genç oyuncu, 18 yaş altı ve 21 yaş altı milli takımlarında da 6 kez forma giydi.

REKLAM ALANI